Metallskrot Alvesta

Metallskrot Alvesta

Hur går det till?

Vi tar emot ert metallskrot i Alvesta! Vi tar även emot Järnavfall, batteriavfall med mera läs mer förslag i tabellen ovan. Kom förbi med ert material och lämna in det till oss. Observera våra öppettider och kom när vi är bemannade. Vi hjälper er att väga bilen på en fordonsvåg innan och efter avlämning och kan på så sätt räkna ut vikten på det ni lämnar hos oss.  Vi har även en mindre våg där vi hanterar metaller såsom: koppar, mässing, aluminium, bly mm. 

Välkommen att kontakta
oss för eventuella frågor!

Har du frågor och funderingar på hur vi jobbar eller hur vi kan hjälpa er så är vi bara ett samtal eller mail bort. 

Avfallshantering Alvesta

Vi är din lyhörda samarbetspartner som sätter dina behov i centrum. Vi samlar in och återvinner era restprodukter och avfall efter era specifika behov. Vi hyr ut och transporterar containers och kärl i alla typer av storlekar för såväl företag som privatpersoner. Vi kan också erbjuda tjänster inom rivning och planera transporter efter önskemål. Välkommen att kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar er!

Vid större byggen erbjuder vi flexibla lösningar. Perfekt vid byggavfall eller privat utrensning/renoveringar.  Är du privatperson och ska renovera, rensar eller flyttar har vi en lösning som passar även för dig. Vi erbjuder och skräddarsyr den lösningen som passar för er för såväl stora som mindre projekt.

Vill ni hyra en container eller kärl? Då kan ni läsa mer Under fliken Container

Vi värdesätter och agerar efter miljön i fokus. Vi arbetar med hållbara och effektiva lösningar för såväl våra kunder som för miljön. Vi strävar efter ett hållbart och cirkulärt samhälle. Läs med under fliken Miljöfokus