Container & Kärl Alvesta

Container & Kärl Alvesta

Kärl Alvesta
Kärl Växjö

Boka din leverans av
container idag!

Hyra container Alvesta? Vi kör ut, lämnar och hämtar containern när det passar er. Hör av er idag och boka en eller flera containers. Vi hyr ur containers och kärl i Alvesta, Växjö, Vislanda, Moheda och Lammhult med omnejd. 

Allt från
containrar till plastkärl

Vi är din lyhörda samarbetspartner som sätter dina behov i centrum. Vi samlar in och återvinner era restprodukter och avfall efter era specifika behov. Vi hyr ut och transporterar containers och kärl i alla typer av storlekar för såväl företag som privatpersoner. Vi kan också erbjuda tjänster inom rivning och planera transporter efter önskemål. Välkommen att kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar för er!

Vid större byggen erbjuder vi flexibla lösningar. Perfekt vid byggavfall eller privat utrensning/renoveringar.  Är du privatperson och ska renovera, rensar eller flyttar har vi en lösning som passar även för dig. Vi erbjuder och skräddarsyr den lösningen som passar för er för såväl stora som mindre projekt.

Ni kan också sälja ert järnavfall, järnskrot, metallavfall, koppar, mässing med mera till oss. Läs mer under Avfallshantering.

Vill ni att vi hjälper er med att planera transporter? Då kan ni läsa mer under fliken transporter

Vi värdesätter och agerar efter miljön i fokus. Vi arbetar med hållbara och effektiva lösningar för såväl våra kunder som för miljön. Vi strävar efter ett hållbart och cirkulärt samhälle. Läs mer under fliken Miljöfokus